21.9.12

Vila celebra el 'Dia sense cotxes' amb diversos tallers infantils i exposicions de cotxes elèctrics

L'Ajuntament d'Eivissa, a través del seu regidoria de Mobilitat i Medi Ambient, organitza diverses activitats per celebrar aquest dissabte el 'Dia sense cotxes'.
Es tracta de diverses exposicions i tallers que es celebraran al passeig de Vara de Rei entre les 10 i les 19 hores. En aquest sentit, el consistori ha preparat un taller amb un joc de taula, de creació pròpia, en el qual els participants han de realitzar diversos recorreguts al llarg de l'illa en transports de diferents tipus (amb bicicleta, autobús, cotxe, entre d'altres ).

També hi haurà un taller on els més petits podran pintar imatges d'una ciutat sostenible i d'una altra contaminada per excés de vehicles. Un altre de les activitats, adreçada a adolescents i adults, consisteix a completar frases unint dues parts. El contingut d'aquestes proposicions dóna informació sobre les dades reals de la contaminació a la ciutat, relacionada amb el transport.
El 'Dia sense cotxes' comptarà també amb una exposició de vehicles elèctrics, en la qual col·labora Renault amb l'aportació d'un Twizzy, una furgoneta Kangoo i un Fluence. També participa Enisola, que portarà un Tazzari Zero i un Estrima Biro. A més, Ecosistem Verd exposarà 3 Hummvies en versió reduïda, sis motos i tres bicicletes elèctriques.

La jornada comptarà, així mateix, amb un circuit d'educació viària per a nens i nenes de quatre a deu anys.

http://www.eivissa.es/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=4669%3Avila-celebra-el-dia-sense-cotxes-amb-diversos-tallers-infantils-i-exposicions-de-cotxes-electrics&catid=1%3Alatest-news&directory=918&Itemid=918&lang=ca
21/09/2012