27.9.12

Art sobre rodes - Art Thomson i les bicicletes. Eivissa

Reportatge de Raquel Sánchez pel MOLA del DIARIO DE IBIZA
http://www.diariodeibiza.es/servicios/suplementos/suplementos.jsp
26/09/2012

Tres dies per setmana entrena amb el seu club ciclista, ha construït un museu on guarda més d’una cinquantena de bicicletes i ha dissenyat un patinet a imatge i semblança de l’enginy que adora.

L’esport de les dues rodes ha estat sempre la passió d’Art Thomson, neozelandès fincat a Eivissa. Ciclista empedreït, corre des de fa anys amb el Club Ciclista Santa Eulària i col·lecciona bicicletes antigues, de països i firmes diferents. Va transformar aquesta passió en un museu de la bicicleta que va si- tuar al jardí de darrere Can Truy, restaurant del que són propietaris ell i la seua dona, Adriana Rose. Als seus terrenys van habilitar també una pista d’entrenament per mountain bike i acostumen a ce- lebrar al seu local el lliurament dels premis als clubs ciclistes de l’illa, perquè la seua implicació amb aquest món ve de lluny. Fa vuit anys Art va fer una passa més i, sempre inspirant-se en les seues adorades bicicletes, va dissenyar un nou vehicle: la Pusha. Es trac- ta d’un patinet (scooter bike) que té l’aspecte d’una bicicleta sense pedals. El nom de la seua creació dóna prou pistes sobre el meca- nisme de funcionament: el con- ductor impulsa el vehicle empen- yent amb els seus propis peus.
L’invent d’Art ha anat evolucionant i ja va per la tercera generació. D’a- questa darrera sèrie es poden fer comandes a la carta per internet (www.pusha.com).

Seguir llegint...


ARXIU EN PDF:

http://medias.diariodeibiza.es/suplementos/2012-10-03_SUP_2012-09-26_01_40_57_mola.pdf