3.11.10

Activitats per celebrar el Dia del Pedal 2010 a Eivissa



www.eivissa.es

03/11/2010

El regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa, Rafel Ruiz, i el tècnic municipal d'esports, Lluís Lliteras, ha presentat aquest matí les activitats que es durán a terme el proper diumege 7 de novembre amb motiu de la celebració de la vintena edició del Dia del Pedal.

El regidor ha destacat que el Dia del Pedal és un esdeveniment instaurat en l'agenda dels eivissencs, molt popular, que convida a la pràctica de l'esport i d'hàbits saludables en l'alimentació.
De fet, a la plaça d'Antoni Albert i Nieto, punt de sortida i arribada dels circuïts, s'instal·larà un punt d'informació del Programa Thao Salut Infantil, per tal de fomentar bons hàbits alimenticis entre els participants.

A partir de les 9.30 del mati s'obrin les inscripcions a la plaça d'Antoni Albert i Nieto. Enguany s'instalaran 5 punts diferents per tal que la inscripció sigui fluida. Aixímateix es repartiran 1.300 samarretes pels primers inscrits.
A la celebració del Dia del Pedal hi haurà activitats per a totes les edats: per als grans hi haurà un circuit urbà d'11 quilòmetres que recorrerà els principals carrers de la ciutat. Enguany com a novetat part del recorregut transcorrerà pel camí que passa per ses Feixes des Prat de ses Monges, a Talamanca. La sortida d'aquesta cursa serà a les 11.00 del mati.

A les 11.10 es donarà la sortida al circuït urbà infantil, de cinc quilòmetres, que esta dirigit a nens i nenes d'entre 5 i 10 anys d'edat. Els infants han d'anar acompanyats per un adult. Les bicicletes dels mes petits han de portar nomes dos rodes per tal de que el circuit no s'allargui pels carrers de la ciutat . Aquest circuït és de 5 quilòmetres i recorrerà els principals carrers de la ciutat.

Els més petits també tenen el seu propi circuït, és el circuït baby que sortirà a les 11.20 del matí que circularan donant la volta al Bulevard acompanyats dels seus pares.

A la plaça d'Antoni Albert i Nieto hi haurà activitats durant tot el mati:
un circuït de d'educació Vial per als més petits, un sorteig de bicicletes i altres premis i també un esmorzar saludable. A més, des de l'Ajuntament d'Eivissa s'estan tancant els contactes per tal de que el diumenge 7 de novembre, durant la celebració del Dia del Pedal, hi hagi varies exhibicions de bicicletes. Està confirmada la presencia a Eivissa del Campió del Mon de Trial, Dani Comas i també estaran presents alguns dels millors especialistes de la modalitat de free style en BMX, dos esports que cada vegada tenen mes adeptes al municipi d'Eivissa.
D'altra banda, el regidor Rafel Ruiz, ha anunciat que el proper dia 28 de novembre es durà a terme la primera Ruta cicloturística, un programa de rutes familiars que enguany tindrà dos rutes noves.

PROGRAMA