27.11.10

Rutes cicloturistes familiars Eivissa 2010


www.eivissa.es

L'Ajuntament d'Eivissa posa en marxa aquest diumenge la primera de les vuit rutes cicloturistes familiars que enguany el Patronat d'Esports ha organitzat durant aquest hivern i la propera primavera. El regidor d'Esports, Rafel Ruiz; i el coordinador de les rutes, Agustín Perea, han presentat aquest matí la iniciativa, recordant que enguany ja és la tercera edició d'unes rutes que s'han anat consolidant i que cada vegada compten amb més adeptes.

L'any passat es va enregistrar una mitjana d'assistència d'unes 90 persones a aquestes sortides, que tenen un centenar de places.Una de les novetats d'enguany és que s'han creat dues rutes noves, pel que el programa s'allarga fins el cap de setmana de l'1 i 2 de maig, quan es realitzarà la sortida final a Formentera.

La primera ruta tindrà lloc aquest diumenge i recorrerà ses Salines i platja d'en Bossa. Ruiz ha destacat que aquesta és una de les que té menys dificultat, pel que ha animat tothom a participar.

Les sortides es faran a les 10 del matí de la plaça d'Antoni Albert i Nieto i els interessats s'han d'inscriure prèviament abans de dissabte a algun dels següents punts: piscines d'es Viver, Can Misses, Bicicletes Juan Ferrer o Mr. Bike.

Enllaç a:
· Tríptic informatiu i full d'inscripció