2.2.10

Segona edició de les Rutes Cicloturistes

www.eivissa.es
El Patronat d’Esports, en col·laboració amb els clubs ciclistes del municipi, han desenvolupat sis rutes que es duran a terme entre els mesos de febrer i maig. Són rutes que estan pensades per a poder gaudir en família de l’esport i del ciclisme alhora que disfrutar dels paisatges per on transcorren les rutes.

Una de les novetats d’enguany és que s’incorporen dues rutes més al programa, entre elles, la nova ruta per Sant Jordi-Club de Campo i un viatge a l’illa de Formentera. Aquesta ruta tindrà tres etapes en les que gairebé es farà una volta a l’illa en dues jornades. Es farà dissabte i diumenge 1 i 2 de maig i estan dissenyades per a gaudir dels millors paratges naturals de Formentera. En aquestos moments s’està tancant aquest recorregut i es donarà més informació sobre els horaris i els preus a partir del mes d’abril.

Per poder participar a la resta de rutes, els interessats poden adreçar-se a la Piscina Municipal de Can Misses, i als comerços de bicicletes Mr Bike, Bicicletes Juan Ferrer i a la Boutique de la Bici.
El tancament d’inscripcions es farà cada dissabte abans de la ruta. Els participants hauran de pagar 2 euros per excursió i s’hi oferten 100 places. La sortida es farà cada diumenge des de la plaça d’Antoni Albert Nieto (al Bulevard Abel Matutes) a les 10:00 del matí. L’hora aproximada de tornada serà cap a les 13:00 hores.

La Regidoria d’Esports vol animar a tots els ciutadans a participar en aquestes rutes, per aixó les persones que participin en tres de les sis rutes, entraran en el sorteig de material esportiu ciclista, que es farà en finalitzar l’ultima ruta.

Els participants hauran de seguir una sèrie de recomanacions per gaudir amb seguretat de les rutes cicloturistes com portar peces reflectores, l’obligació d’usar cascs homologats, portar menjar i aigua de sobres, controlar la velocitat, evitar derrapades en els descensos, respectar la flora i la fauna autòctona, entre d’altres.

Les rutes son les següents:
1ªRuta.- Ses Salines.- Diumenge 7 de febrer.
2ªRuta.- Sant Rafel.- Diumenge 28 de febrer.
3ªRuta.- S’Estanyol.- Diumenge 14 de març.
4ªRuta.- Sant Jordi.- Club de Campo.- Diumenge 28 de març.
5ªRuta.- Ses Salines.- Diumenge 18 d’abril.
6ªRuta.- Formentera.- Dissabte i Diumenge 1 i 2 de maig.

Enllaç a:
Díptic Rutes Cicloturistes