2.11.11

Presentat el 21è Dia del Pedal - Eivissa 2011

La regidora d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa, Mar Sánchez, ha presentat aquest matí la 21a edició del Dia del Pedal, que organitza el Patronat d'Esports del Consistori i que se celebrarà aquest diumenge dia 6 de novembre a Vila.

La prova constarà de tres recorreguts: un d'11 quilòmetres, la sortida es durà a terme a les 11.00 hores a l'arc inflable que s'instal·larà a la plaça d'Antoni Albert i Nieto, un altre infantil, de 5 quilòmetres (per a nens de 6 a 10 anys d'edat que vagin acompanyats pels seus pares), els participants sortiran a les 11.15 h des de l'arc inflable que s'ubicarà al carrer Sant Cristòfol, i un circuit 'baby', per als més petits (amb bicicletes de quatre rodes i tricicles), que tindrà una longitud d'1 quilòmetre i la sortida es realitzarà a les 11.30 hores des del mateix arc inflable de Sant Cristòfol.

La jornada comptarà també amb un circuit d'educació viària, que es durà a terme entre les 11.45 i les 13.00 hores a la mateixa plaça i que està dirigit als participants més petits.
L'arribada a la plaça dels participants en el circuit de 11 quilòmetres està prevista per les 12.30 hores, moment en què es durà a terme una exhibició de BMX i en què el Programa Thao, de prevenció d'obesitat infantil, oferirà un esmorzar saludable. Un quart d'hora després, l'organització procedirà a sortejar diverses bicicletes i altres premis.

Des de l'Ajuntament s'espera que s'arribi a la xifra de participants registrada a la passada edició, que va ser d'unes 2.000 persones. En aquest sentit, Sánchez ha recordat que els primers 1.500 inscrits rebran com a regal una samarreta i ha animat els ciutadans a que prenguin part d'"una de les proves més emblemàtiques" de quantes se celebren a l'illa.